fbpx

OceanCross

Telefoon: 026 - 234 0401 (bereikbaar vanaf 10.00 uur)

☑️ Beoordeeld met een 4,9/5  

☑️ Verzending binnen 2-3 werkdagen

☑️ Gratis verzending op Sahara, Gobi 140/160/180

Diensten

Wil je jouw 4×4, camper of expeditievoertuig geschikt voor off-grid reizen maken? Onder de vlag van Rijks Techniek bieden wij ook diverse diensten aan die jouw voertuig geschikt maken voor kampeerreizen, off grid overnachten en overland expedities. Wij kunnen je helpen met onder andere de volgende diensten:

Inbouw tweede/huishoud accu

Voor lange trips is een tweede accu praktisch onmisbaar. Deze accu dient voor stroom terwijl je stilstaat. Bijvoorbeeld voor een compressor koelbox, telefoons, verlichting en andere elektra. De tweede kunnen we aansluiten op de startaccu en/of op zonnepanelen.

Installatie van zonnepanelen

De tweede accu kan opgeladen worden tijdens het rijden maar als je lang stil staat zal die accu leegraken. Daarom kunnen we je ook helpen met de installatie van zonnepanelen op jouw voertuig. Zo kun je onbeperkt stilstaan en ben je altijd zelfvoorzienend zonder afhankelijk te zijn van walstroom van een camping.

Inbouw standkachel

Voor koudere periodes is een standkachel ideaal. Deze kachels werken op diesel en zijn zeer zuinig. Desalniettemin is het vermogen hoog en kun je zo zorgen voor een aangename temperatuur in het voertuig als je stilstaat. Het is zelfs mogelijk om een standkachel te gebruiken voor een daktent.

Inbouwen van (camper) ramen

Het hebben van ramen in een camper of expeditievoertuig is niet alleen fijn voor het zorgen van daklicht. Ook zorgt het voor meer mogelijkheden om te ventileren. Ideaal voor tijdens warme dagen maar ook voor het voorkomen van condens.

Wil je meer informatie over onze diensten voor inbouw en installatie bij recreatievoertuigen? Kijk dan op de website van Rijks Techniek of neem contact met ons op.

Winkelwagen sluit