fbpx

OceanCross

Telefoon: 026 - 234 0401 (bereikbaar vanaf 10.00 uur)

☑️ Beoordeeld met een 4,9/5  

☑️ Verzending binnen 2-3 werkdagen

☑️ Gratis verzending op Sahara, Gobi 140/160/180

Stroom tijdens kamperen of varen met Portable Power Stations

Vanaf nu hebben we ook grote powerbanks in de webshop. Deze portable power stations zijn ideaal als je stroom nodig hebt op een plek waar je geen toegang hebt tot een stopcontact. Wij verkopen op dit moment een portable power station van ca. 100 watt en een power station van 466 watt.

Wat is een Portable Power Station?

Een Portable Power Station is eigenlijk een hele grote powerbank waarmee je apparaten kunt opladen zoals telefoons, lampen, laptops, tablets, camera-accu’s maar bijvoorbeeld ook een compressor koelbox. Ideaal dus voor momenten dat je geen toegang hebt tot een stopcontact zoals op een boot of tijdens het kamperen.

Wat zijn de voordelen van een Portable Power Station?

Het voordeel van een portable powers station is dat ze zeer gebruiksvriendelijk zijn. De meest voor de hand liggende optie voor mobiele stroom tijdens het kamperen is het installeren van een 2e huishoudaccu in een camper, boot of 4×4. Maar hier komt wel wat kennis bij kijken en bovendien heb je hier extra aansluitmateriaal voor nodig zoals een accu-scheider of een accu aansluit kit. Dit is weliswaar de beste optie voor lange reizen maar hiervoor moeten extra kabels worden aangelegd en zo’n systeem kost veel ruimte. Een Portable Power Station is een stuk lichter, kleiner en kan meteen in gebruik worden genomen.

Hoe kan ik een Portable Power Station opladen?

Onze mobiele accu’s kunnen op verschillende manieren worden opgeladen. Uiteraard kan je een mobiele van tevoren opladen via een 230v stopcontact. Maar moet je de accu onderweg opladen dan heb je nog twee opties. Eén optie is om de accu op te laden via een 12 volt sigarettenaansteker. De mobiele accu wordt dan bijgeladen tijdens het rijden.

Een andere optie is om gebruik te maken van onze zonnepanelen. Je laad de powerbank dan overdag op zodat je daarna genoeg stroom hebt voor het opladen van je andere apparaten. Zo heb je altijd waar dan ook stroom voor handen!

Welke powerbank heb ik nodig?

Op dit moment verkopen we twee mobiele powerbanks:

Powerbank Comfort

 • Capacititeit van ca. 100 watt of 9000mah
 • Ca. 10x telefoon opladen
 • Ca. 20x Action Camera opladen
 • Ca. 5x tablet opladen
 • Ca. 1x laptop volledig opladen

of

Powerbank Gigant

 • Capaciteit van ca. 466 watt of 43000mah
 • Ca. 45x telefoon opladen
 • Ca. 80x Action Camera opladen
 • Ca. 15x tablet opladen
 • Ca. 5x laptop volledig opladen
 • 10+ uur compressor koelbox gebruik

Door de powerbank tussendoor op te laden via een stopcontact, sigarettenaansteker of zonnepaneel heb je zo altijd en overal stroom.

Onze powerbanks hebben bovendien accu-starthulp zodat je een lege startaccu weer kunt opladen. Daarnaast zijn ze voorzien van een grote zaklamp als je verder geen licht in de buurt hebt.

Vragen?

Stuur ons dan even een mail via info@oceancross.nl

Winkelwagen sluit