fbpx

OceanCross

Telefoon: 026 - 234 0401 (bereikbaar vanaf 10.00 uur)

☑️ Beoordeeld met een 4,9/5  

☑️ Verzending binnen 2-3 werkdagen

☑️ Gratis verzending op Sahara, Gobi 140/160/180

Bevriende bedrijven

Op deze pagina vind je bedrijven waarmee we samenwerken.

Rijks Techniek

Rijks Techniek is de zuster onderneming van OceanCross Nederland. Rijks Techniek kan je helpen bij de inbouw en afbouw van jouw 4×4, camper of ander (recreatie)voertuig van bijvoorbeeld een huishoud accu, zonpanelen maar ook ramen en standkachels. Daarnaast is Rijks Techniek gespecialiseerd in (elektrische) installatie’s in de scheepvaart. Kijk voor meer informatie op de dienstenpagina of de website van Rijks Techniek.

UAZ Specials

UAZ Specials restaureert en moderniseert UAZ voertuigen naar jouw wensen, zodat je er veel rijplezier van hebt met weinig kosten, want het zijn allemaal (semi) olditmers! UAZ is een waar icoon en een van de weinige traditionele automerken. Nog onbekend in bij ons in Nederland, dus originaliteit gegarandeerd. 

DonCamp

Doncamp bouwt offroad campers, welke op (bijna) elk 4×4 voertuig gebouwd kan worden. Alles is helemaal custom made, dus volledig aangepast naar wat jouw wensen en wat voor jou het beste werkt. 

Flex Adventure 4×4

Flex Adventure 4×4 begeleidt 4×4 reizen naar o.a. Portugal, Andalusië, IJsland, Marokko, Noorwegen, Ierland, Wales en Lake-District. Met je eigen (of gehuurde) 4×4 auto nemen ze je mee op een ontdekkingsreis langs de mooiste plekjes op hun bestemmingen. De wegen daarnaartoe zorgen voor genoeg uitdagingen voor iedereen. Flex Adventure probeert altijd zoveel mogelijk ‘kwalitatief’ off-road te rijden, dit doen zee zelfs op de heen- en terugweg naar hun bestemmingen. 

Winkelwagen sluit