OceanCross

Telefoon: 026 - 234 0401 (bereikbaar vanaf 10.00 uur)

☑️ Beoordeeld met een 4,9/5  

☑️ Verzending binnen 2-3 werkdagen

☑️ Gratis verzending op Sahara, Gobi 140/160/180

Showroom bezoek weer mogelijk!

Vergelijk verschillende daktenten in de showroom van Ocean Cross in Arnhem

Sinds het versoepelen van de corona-maatregelen is het ook bij ons weer mogelijk om langs te komen in de showroom. Uiteraard veilig volgens de huidige coronavoorschriften. Stuur ons een bericht via de contactpagina of Facebookpagina en geef aan wanneer u langs wilt komen. Wij reageren dan zo snel mogelijk op uw bericht zodat u op korte termijn langs kunt komen.

Daktenten vergelijken in Arnhem

Met het kampeerseizoen voor de deur is dit het ideale moment om rond te kijken voor de aanschaf voor een nieuwe daktent. Uiteraard kunt u al onze daktenten uitgebreid vergelijken in onze daktent webshop.

Maar als u een goede indruk wilt krijgen van de verschillende soorten daktenten is het ook mogelijk om langs te komen in onze showroom in Arnhem. Daar kunnen wij bijvoorbeeld het verschil demonstreren tussen het uitklappen van een softcover daktent, een hardtop daktent of een hardcover daktent met gasveren. Ook ziet u de verschillende maten naast elkaar en kunt u proefliggen. Zo weet u altijd zeker dat u de daktent vindt die bij u en uw auto past.

Daktent uitproberen

Toch liever eerst een daktent uitproberen voor u er een koopt? Kijk dan op onze daktent verhuurpagina. Huur bijvoorbeeld een daktent voor een weekendje op een Nederlandse camping. De campings in Nederland zijn op dit moment gewoon open en u krijgt zo een goede indruk of en welke daktent het beste bij u past. En dat terwijl u geniet van een heerlijk kampeerweekend in Coronatijd!

2 Comments

  1. Goede avond,

    Vanmiddag heb ik telefonisch contact met je gehad over een dak luifel van 2×2 ,wij willen deze op een dakdrager plaatsen.
    Graag willen we deze eerst even bekijken.
    We willen graag vrijdag middag om 14:30 even langs komen,we kijken dan eerst even op de site als hij niet verkocht is want dan komen we niet.

    1. Prima! Tot vanmiddag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen sluit