fbpx

OceanCross

Telefoon: 026 - 234 0401 (bereikbaar vanaf 10.00 uur)

☑️ Beoordeeld met een 4,9/5  

☑️ Verzending binnen 2-3 werkdagen

☑️ Gratis verzending op Sahara, Gobi 140/160/180

Ik wil het product terugsturen binnen 14 dagen

We willen dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Het kan natuurlijk gebeuren dat je een vergissing gemaakt hebt met de aankoop of dat je niet (helemaal) tevreden bent. De reden maakt eigenlijk niet uit, je mag het altijd terugsturen.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele onbeschadigde verpakking zitten.

1. Meld je retour aan via het modelformulier.
Maak gebruik van het modelformulier (die je vindt bij onze voorwaarden). Je mag het ook zo terugsturen, zonder formulier maar maak dan in ieder geval duidelijk wie je bent, anders wordt het erg ingewikkeld. 😉 Het is belangrijk dat je de regels voor een retourzending in acht neemt.

2. Zorg voor een goede verpakking om te voorkomen dat het product beschadigd tijdens het transport.
Print de aankoop bon en retour label uit, plak deze op doos of stop deze in de doos, schrijf niets op de doos en gebruik alleen transparante tape.

3. Stuur je pakket retour naar ons of breng het retour, maak hiervoor een afspraak.
Voor het retourneren en de kosten daarvan ben je zelf verantwoordelijk. Om uw retourzending te voltooien, hebben we een aankoopbewijs nodig.

Wanneer we je retourzending bij ons hebben ontvangen gaan we voor je aan de slag. Als je hebt gekozen om het product om te ruilen verzenden we het nieuwe product zodra het bij ons binnen is, vaak gebeurt dit dezelfde dag nog.
Wil je graag je geld terug? Dan storten wij je geld binnen 5 dagen op je rekening.

Als consument kan je de bestelling (of een deel ervan) dan binnen 14 dagen retour sturen. De 14 dagen gaan in op de dag van ontvangst. Je kunt dan kiezen om het product te ruilen voor een ander product of je kunt het aankoopbedrag terug ontvangen. Voor het retourneren en de kosten daarvan ben je zelf verantwoordelijk.

Sommige producten vallen onder de uitzonderingen. Deze artikelen kunnen niet terug gestuurd worden. Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van terugzending. We accepteren geen hygiënische producten, gevaarlijke materialen of ontvlambare vloeistoffen of gassen zijn.

Deze rechten zijn speciaal voor consumenten en zijn anders voor bedrijven en rechtspersonen.

Na 30 dagen is het niet meer mogelijk om je product te retourneren of om te ruilen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via ons contactformulier voor vragen over terugbetalingen en retourneren.

Winkelwagen sluit