fbpx

OceanCross

Telefoon: 026 - 234 0401 (bereikbaar vanaf 10.00 uur)

☑️ Beoordeeld met een 4,9/5  

☑️ Verzending binnen 2-3 werkdagen

☑️ Gratis verzending op Sahara, Gobi 140/160/180

Over Ocean Cross

Importeur voor de Benelux en verkooppunt van Ocean Cross producten

Ocean Cross Nederland
Newtonweg 13a
6662PV Elst


Bel ons nu: 026 2340401
E-mail: info@oceancross.nl

Bezoek graag op afspraak. 

Ocean Cross – innovatieve kampeerslaapoplossingen

Ocean Cross kent een lange historie waarbij innovatie en techniek gecombineerd worden tot praktische en betaalbare producten. Bij Ocean Cross bouwen we al meer dan 38 jaar daktenten.

We bieden voor veel verschillende klanten een geweldige ervaring door te kunnen slapen op hun eigen autodak onder het label Ocean-Cross. Dit kan het dak zijn van een normale auto, maar ook een 4wd, camper of bus.

In Duitsland zijn ze de nummer 1 leverancier voor daktenten.
Ocean-Cross onderscheidt zich door beste kwaliteit te bieden voor de scherpste prijs. Daarbij staan een goede service bij aankoop of indien nodig after sales voorop.

Ocean Cross in Nederland

Arjan Rijks is de importeur en verkooppunt voor de Benelux en verkoopt zonder tussenhandel de producten van Ocean Cross.
Door zijn technische achtergrond en jarenlange ervaring in advies, montage en onderhoud van voertuigen en schepen kan Arjan iedere klant adviseren, maatwerk bieden en desgewenst de montage uit handen nemen.

Nagenoeg alle tenten worden uit voorraad geleverd.
Naast daktenten levert Ocean-Cross ook roof racks, auto/bustenten, smart camper ombouw, camping en off-road equipement, grill’s en BBQ’s.

Winkelwagen sluit